top of page

Coaching trajecten

Providing Everything You Need

billiez burnout break burnout coach laetitia coppejans

Billiez Burn-out Break

Laten we eerlijk zijn, als je hier bent, dan ben je waarschijnlijk aan het zwemmen en je hoofd nog net aan het bovenhouden. Maak je geen zorgen, je bent niet de enige die hier heeft rondgedobberd.

Wat kan je verwachten van deze coaching?

Stel je voor dat je in een donkere, kronkelende grot zit. Omringd door stressvolle gedachten en uitputting...

Ik ben jouw persoonlijke gids met een zaklamp. Samen gaan we op zoek naar het licht aan het einde van die tunnel.

We gaan niet alleen praten over je stressoren (wanneer je dit leest als "stress oren" dan wordt het nog gezellig samen) en overweldigende takenlijsten. We gaan diep duiken. Om te begrijpen wat je naar hier heeft gebracht en hoe je er weer uit kan klimmen. 

Verwacht een mix van inzichten, zelfzorgstrategieën en humor om je te helpen herstellen en sterker terug te komen. Het is een reis. En hoewel we soms de grappige kant van de chaos zullen ontdekken, zullen we ook zorg dragen voor jouw welzijn, elke stap van de weg.

Billiez Family Focus

Je bevindt je als ouder in een emotionele achtbaan? Vraag je je af hoe je ooit de finishlijn gaat halen zonder in een burn-out te belanden? Dan ben je niet de enige!

Wat kan je verwachten van Billiez Family Focus?

Stel je voor dat je in een gigantische speeltuin bent beland. Omringd door gillende kinderen, huishoudelijke taken en een chronisch slaaptekort. I know, ik maak het je nu niet bepaald makkelijker. Maar ik zal jouw komische leidraad in dit chaotische pretpark zijn. Samen gaan we op zoek naar dat rustige plekje waar je weer kan opladen.

We zullen niet alleen praten over de constante chaos en vermoeidheid die het ouderschap soms met zich meebrengt. We gaan dieper graven om te begrijpen wat je tot deze uitputtende plek heeft geleid. En vooral hoe je een weg kan terugvinden naar evenwicht.

Mijn humor die komt mee op onze reis, zodat we af en toe samen kunnen lachen om de gekte van het ouderschap. Want hé, ik heb er ook 3, I feel you! Verwacht een mix van praktische tips, zelfzorgstrategieën en een begripvol oor om je te helpen herstellen en je kracht als ouder terug te vinden.

Samen gaan we van "Ik ben overweldigd!", naar "Ik ben terug die geweldige ouder met hernieuwde energie!".

parentale coach billiez family coach ouder burnout
LaetitiaCoppejans48.jpg
studenten coach leren leren laetitia coppejans billiez

Billiez Student Brainpower

Studenten?!

Als je jezelf verstrikt ziet in de chaos van studeren, stress en slaapgebrek, dan ben je niet alleen. Het studentenleven kan een emotionele achtbaan zijn zonder einde in zicht.

Wat kan je dan verwachten van Billiez Student Brainpower?

Ik liet me inspireren hiervoor door mijn opleiding als logopediste én stress- en burn-out coach. Zie me als je emotionele gids door het doolhof van academische uitdagingen. We zullen niet alleen praten over het omgaan met stress, maar ook over het bouwen van praktische vaardigheden die je helpen in je studies.

We hebben het over 'leren leren'. Hoe je alle informatie effectief kunt opnemen en onthouden, zodat je diep in je studies kunt duiken zonder jezelf te verliezen. Planning, timemanagement, schema's maken,... Ik help je graag deze vaardigheden te versterken zodat je elke studie-uitdaging met vertrouwen aan kan gaan.

Het meest cruciale van mijn deel: ik ben er voor jou, niet alleen als coach, maar ook als iemand die begrijpt dat emotioneel welzijn net zo belangrijk is. Want ik ben me bewust van de druk die vandaag op de schouders van jongeren ligt. We zullen samen de balans vinden tussen praktische en emotionele ondersteuning, dat is mijn sleutel tot succes.

Samen gaan we die chaos ontwarren en je klaarstomen voor alles wat het studentenleven je te bieden heeft. Alles... ;-)

Nog een wist-je-datje?

Je kan nu wel denken: "Wat weet zij er van? Tijden zijn veranderd, hoor!"

Got you! Ik ben stiekem een fan van studeren en ben zelf nog met een bijkomende bacheloropleiding bezig...

bottom of page