top of page
Huisdecoratie
Huisdecoratie

Billiez Blekerij

Kom langs in de praktijk in Zottegem.

Ontdek balans en harmonie tijdens onze persoonlijke ontmoetingen in een huislijke sfeer. Samen werken we aan het vinden van rust in jouw leven, met aandacht voor jouw unieke behoeften.

Blekerij 10a, 9620 Zottegem

Gemakkelijke gratis parkeergelegenheid in de straat

LaetitiaCoppejans28.jpg

Billiez Cozy Connect

Je sessie vanuit je luie zetel, kantoor,... online?

Ervaar de kracht van coaching, waar je ook bent. De online sessies bieden flexibiliteit en gemak, zodat je vanuit jouw vertrouwde omgeving ook aan zelfzorg kan doen. Is naar de praktijk komen organisatorisch niet altijd even simpel? Of vind je de drempel van mijn voordeur nog net iets te hoog? Dan kan dit voor jou een oplossing zijn.

LaetitiaCoppejans130.jpg

Billiez Buiten Babbels

We zoeken een leuke plek op in de natuur.

 

 

Verken de kracht van coaching en laat je tempo vertragen te midden van de natuur tijdens onze wandelende gesprekken. Adem frisse lucht in terwijl we werken aan het versterken van jouw eigen fundamenten. Laat je inspireren door de simpele dingen in de natuur. Ons bewustzijn vergroot en vaak lukt het ons makkelijker om je wandelend kwetsbaar op te stellen. Heb je een trouwe viervoeter die geen enkele wandeling wil missen, die is zeker ook welkom!

Ben je niet zo’n fervent wandelaar, maar hou je van buiten zijn? Ook dat kan. Neem hiervoor even contact op per mail om samen te bekijken welke locatie we opzoeken.

Appartement Trap

Billiez Bij u Binnen

Ik kom bij je langs.

 

 

Lukt het je niet je te verplaatsen? Je voelt je fysiek of emotioneel te uitgeput om je te verplaatsen? Ik begrijp dat sommige situaties hierop een invloed kunnen hebben.  Maar dat online gedoe, is niet jouw dada? Dan kom ik graag bij je langs indien dit op een aanvaardbare afstand is. Dit bespreek ik graag met je telefonisch. Een kleine extra vergoeding zal worden aangerekend voor de verplaatsingskosten.

bottom of page