top of page

Mijn visie werd mijn missie...

Mijn missie is om echte mensen te begeleiden en ondersteunen bij het creëren van een harmonieuze balans in je leven. Omdat ik vind dat iedereen dit verdient, omdat ik vind dat jij dit verdient!

Ik streef er dan ook naar om een omgeving aan te bieden waarin mensen hun (professionele) doelen kunnen nastreven zonder hun persoonlijk welzijn op te offeren. En die professionele doelen, neem die gerust erg ruim. Of je nu CEO bent in een groot bedrijf, hardwerkende mama thuis of student, JIJ verdient dit! Want laat ons eerlijk zijn? Die maatschappij de dag van vandaag die vraagt toch heel wat van ons?

 

We moeten het maken in het leven, liefst van al op alle mogelijke vlakken. Want zeg nu zelf, iedereen is toch sportief, slim, maakt carrière, heeft welopgevoede kinderen, een kraaknet huis, de meest fantastische relatie, heeft nooit last van een bad-hair-day en houdt er een actief sociaal leven op na? Niet dus! Hoe anderen dat doen? Geen idee. Bluffen misschien?

 

Maar ik wil je heel graag op weg helpen om door de bomen het bos te zien, het allemaal op de rails te hebben en vooral rust en voldoening te vinden in je eigen leven. Het is van jou en je hebt er maar één. Dus het zou maar al te zot zijn al die tijd in twijfel of disbalans te verkeren, niet?

Ik werk graag op 2 manieren.

Enerzijds bied ik kant-en-klare programma’s aan aan zij die er meer over willen weten of graag de puntjes op de i zetten waar ze al voor zichzelf uitzochten wat de werkpuntjes of mogelijke valkuilen zijn.

Anderzijds ben ik ervan overtuigd dat een holistische en op maat gemaakte benadering voor velen een meerwaarde kan zijn. Daarom werk ik vooral in een 1-op-1 setting. Hierbij combineren we praktische strategieën met diepgaand inzicht om een duurzame work-life integratie te bevorderen.

 

Meer hierover vind je bij het aanbod.

Geen beschikbare programma's
bottom of page